Skip to content

A PADI oktatási rendszer

PADI

A PADI (Professional Association of Diving Instructors) a világ vezető búvároktatási szervezete. Az Egyesült Államokban alapították 1966-ban, és az 1980-as évekre vált a legismertebb búvárszervezetté.

Több, mint 6000 PADI búvárközpont található a világon, és a PADI több millió minősítő kártyát bocsátott már ki. A PADI által kiadott búvárminősítéseket az egész világon ismerik és elfogadják. A magas minőségű, korszerű tananyagok segítik a tanulást.

A PADI egymásra épülő tanfolyamok sorát kínálja a kedvtelési búvárok számára, így lehetővé téve a folyamatos továbbképzést. Azok, akik a hivatásos búvári fokozatok iránt érdeklődnek, akár merülésvezetők, búvároktatók is lehetnek a PADI rendszerében. A merülés lehetőségét megnyitották a gyerekek számára is különböző programokkal, így az egész család élvezheti a búvárkodást.

A PADI kiemelt fontosságot tulajdonít a környezet védelmének, erre hangsúlyt fektet az oktatásban is, illetve különféle akciókat szervez a búvárok számára. A PADI jelmondata is kifejezi ezt az elkötelezettséget: Seek Adventure. Save the Ocean.

Az MJLake Búvárközpont által hirdetett búvártanfolyamok sikeres elvégzése esetén a világszerte elismert PADI minősítő kártya birtokosa lehetsz! Ha még csak ismerkedni szeretnél a búvárkodással, a próbamerülés is jó lehetőség, illetve belevághatsz a kezdő búvár (PADI Open Water Diver) tanfolyamba. Természetesen haladó– és mentőbúvár tanfolyamot, elsősegélynyújtó képzést, vagy akár hivatásos merülésvezetői minősítést is szerezhetsz búvárközpontunkban.

Ha többet szeretnél tudni a PADI rendszerről, látogass el a padi.com oldalra!