Skip to content

A PADI Advanced Open Water Diver tanfolyam

MJLake roncs búvár

A kezdő szintű PADI Open Water Diver búvártanfolyam elvégzése feljogosít arra, hogy merülj a világ bármely pontján, meghatározott kereteken belül. Amennyiben szeretnéd tágítani a merülési lehetőségeidet, válaszd a PADI Advanced Open Water Diver (vagyis haladó búvár) tanfolyamot, ami felkészít néhány izgalmas, különleges merülésre.

A tanfolyam során öt Adventure (kaland) merülést kell végrehajtanod, mindegyik más területre koncentrál. Kötelező a Deep (mély) és a Navigation (navigációs) merülés, ezeknek köszönhetően magabiztosabban tájékozódhatsz a víz alatt, és a maximálisan elérhető mélység is 30 méter lesz a számodra. A további három Adventure merülést pedig magad választhatod ki. Csak néhány példa a népszerű, de izgalmas kalandot jelentő merülések közül: Wreck (roncs), Night (éjszakai), Boat (hajós) merülések. Ezeket a kalandmerüléseket akár egy túra keretén belül is végrehajthatod, tehát egyszerre tanulsz és szerzel élményeket.

Haladó búvárként, azaz a PADI Advanced Open Water Diver tanfolyam sikeres elvégzése után azokra a túrákra is jelentkezhetsz, ahol ehhez a végzettséghez kötik a részvételt. Legyen az roncsszafari Egyiptomban, vagy mélyebb fal Horvátországban, a haladó búvárok számára új merülésekre nyílik meg a lehetőség.

A PADI Advanced Open Water Diver búvártanfolyamra jelentkezés előfeltétele a PADI Open Water Diver minősítés megléte, illetve a minimum 12 éves életkor.

Költségek

A PADI Advanced Open Water Diver tanfolyam ára: 49,000 forint, ami tartalmazza az elméleti és a nyílt vízi képzést illetve a tananyagot. Az elméleti képzés jellegétől függően választhatsz könyv illetve e-learning tananyag között.

A tanfolyam az általunk szervezett túrák valamelyikén végezhető el.

A nemzetközi PADI Advanced Open Water Diver minősítés díja a tanfolyam költségén felül: 55 euro

Kapcsolatfelvétel

Szeretnél többet tudni? Érdeklődj elérhetőségeinken!