Skip to content

A PADI Enriched Air Diver (Nitrox) tanfolyam

Ez a továbbképzés az egyik leghasznosabb tanfolyam, amit érdemes egyből a PADI Open Water Diver tanfolyam vagy a PADI Advanced Open Water Diver tanfolyam után elvégezni. A dúsított levegő vagy más néven nitrox egy olyan légzőgáz keverék, aminek a használata a kedvtelési búvárok számára is sok előnyt jelenthet. Különösen olyan túrákon élvezheted az előnyeit, ahol napokon át többet is merülsz sorozatban. Mivel egyre népszerűbb a nitrox használata, ma már a legtöbb búvárbázison tudsz ilyen légzőgázzal merülni.

A tanfolyam során megismerkedsz a nitrox légzőgázokkal, a korábbi tanfolyamaidon elsajátított élettani ismeretekre alapozva pedig megtanulhatod, milyen előnyei lehetnek a használatának. A PADI Enriched Air Diver búvár minősítés birtokában az egész világon jogosult leszel nitrox légzőgázzal töltött palackok bérlésére, használatára.

A tanfolyam egy napos, elméleti részből áll, illetve megtanulod a légzőgáz elemzést a gyakorlatban is. Előfeltétele a részvételnek a PADI Open Water Diver vagy bármilyen más rendszerben szerzett nyílt víz búvár minősítés. A tanfolyamra 12 évnél idősebbek jelentkezhetnek.

Költségek

A PADI Enriched Air Diver tanfolyam ára 49,000 forint, ami magában foglalja a tananyagokat és a képzést.

A minősítő kártya díja 55 euro.

Különleges ajánlatunk

Amennyiben a PADI Open Water Diver tanfolyammal együtt jelentkezel a PADI Enriched Air Diver tanfolyamra, a két tanfolyam ára együtt csak 99,000 forint.

Kapcsolatfelvétel

Szeretnél többet tudni? Érdeklődj elérhetőségeinken!