Skip to content

A TDI/SDI Divemaster (merülésvezető) tanfolyam

MJLake PADI Divemaster tanfolyam

A szint, amitől kezdve hivatásos búvárnak mondhatod magad: a TDI/SDI Divemaster minősítés. Ha szeretnéd, hogy szenvedélyed a hivatásod legyen, a merülésvezetői szint a belépőd a professzionális búvárkodás világába.

Sokan már a kezdő búvár tanfolyam elvégzése után arról álmodnak, egyszer ez a kedvtelés akár a munkájuk is lehet. Erre minden esély meg is van, mert a fokozatos tanulással el lehet jutni arra a tudásszintre, aminek birtokában már felkészülten jelentkezhetsz merülésvezetői, azaz SDI Divemaster tanfolyamra. Hozz megfontolt döntést, mert más búvárok vezetése, felügyelete szép, ám felelősségteljes feladat.

Ha van már elegendő számú merülésed, rendelkezel TDI/SDI Rescue Diver illetve a kapcsolódó Emergency First Response minősítésekkel, jelentkezhetsz a TDI/SDI Divemaster képzésre. A fent említett felelősség miatt a jelentkezéskor mi is tájékoztatni fogunk arról, mivel jár ez a tanfolyam, és természetesen felmérjük, állsz-e már azon a szinten, hogy más búvárokat vezethess.

A TDI/SDI Divemaster tanfolyamon igen sok elméleti és gyakorlati képzésben lesz részed. Meg kell ismerkedned a merülésvezető feladataival, illetve mire jogosít fel ez a minősítés. Tanulsz a merülések szervezéséről, vezetéséről, a veszélyhelyzetek felismeréséről is, és természetesen felkészülsz arra, hogy hatékonyan reagálj bármilyen váratlan eseményre. Betekintést nyerhetsz a hivatásos búvárok életének mindennapjaiba. A TDI/SDI által kibocsátott Divemaster (DM) vagyis merülésvezető minősítés a világ bármely részén szívesen fogadott, ennek birtokában számos búvárbázison vállalhatsz munkát.

Ez a tanfolyam nagyon alapos tudással vértez fel, és sokan olyanok is elvégzik, akik nem akarnak főállású merülésvezetőként dolgozni. Egyszerűen azért vágnak bele, mert szeretnének többet tudni a búvárkodásról, szeretnének jobb búvárrá válni, és ehhez a TDI/SDI Divemaster minősítés megszerzése kiváló eszköz. Ha még bizonytalan vagy a terveidet, elképzeléseidet illetően, keress meg minket bátran!

A TDI/SDI Divesmaster tanfolyamon való részvétel alapfeltétele a 18 éves kor, illetve az TDI/SDI Rescue Diver minősítés valamint a 24 hónapnál nem régebben végzett Emergency First Response tanfolyam.

Kapcsolatfelvétel

Szeretnél többet tudni? Érdeklődj elérhetőségeinken!