Skip to content

MJLake Búvárközpont Budapest

MJLake PADI Búvárközpont Budapest

Az MJLake TDI/SDI Búvárközpont Budapesten, a Malom-tó partján, a Frankel Leó utcában található. Ugyanezen a helyszínen a Molnár János barlangban levő MJCave búvárközpont néhány éve kezdte meg működését, és sikerült egy nemzetközi szinten is színvonalas, elismert minőségű szolgáltatást nyújtó búvárbázist kialakítani Budapest szívében.

A barlang előtt levő kristálytiszta, nagyon hangulatos és egész évben meleg vizű Malom-tó népszerű gyakorlóhellyé vált, és 2021-től itt kerül sor búvárok képzésére akár a teljesen kezdő szinttől. Csapatunk búvároktatói számos merülésen, különleges helyeken szereztek már tapasztalatot, és az a célunk, hogy minél több vendéggel ismertessük meg a búvárkodás élményét, mind többen élhessék meg ezt a különleges, izgalmas kalandot.

Számunka a búvárkodás nem csak életforma, hanem szenvedély, hivatás is. Rengeteget tettünk fel arra, hogy új képzettségeket szerezzünk, és állíthatjuk, nálunk gyakorlatilag minden szinten lehetséges a továbbképzés. Ha eljössz hozzánk, te magad is látni fogod, mennyi lehetőség nyílhat meg előtted. Megismerhetsz mindenféle felszerelést, megtanulhatsz merülni különféle légzőkészülékekkel. Rendelkezésre állnak a legújabb, legnagyobb tudású búvárkomputerek. Akár a jelen csúcstechnikáját képviselő újralégzőkkel is megismerkedhetsz. Ha búvároktató akarsz lenni, vagy merülnél akár 100 méteres mélységbe is, mi el tudjuk mondani neked, milyen út vezet el odáig, és el is kísérünk ezen az úton. Ehhez pedig elég a villamosra szállnod, hiszen búvárközpontunk Budapest bármely pontjáról egyszerűen elérhető.

Az MJLake Búvárközpont a TDI/SDI (Technical Diving International/Scuba Diving International) rendszerében indít búvártanfolyamokat. A TDI/SDI által kínált tanfolyamok széles választéka elérhető, és saját, különleges élményt nyújtó merülőhelyünkön, a Malom-tóban gyakorolhatsz. A felszíni létesítményeink, az általunk használt felszerelések minősége biztosítja, hogy a tanulás egyben nagyszerű lehetőség legyen a kikapcsolódásra is.

Nagyon fontos szerepet játszik nálunk a környezet védelme. Sokat tanulhatsz arról, hogyan óvhatod meg vizeink tisztaságát, épségét, és te magad is részt vehetsz tisztítási programokban. A TDI/SDI nagy hangsúly fektet az oktatásban erre a szempontra, így aki nálunk végez tanfolyamot, mindenképpen hasznos tudást szerez ebben a témában. Célunk az, hogy felelősen gondolkodó, felelősen merülő búvárokat képezzünk, és az átadott szemlélet akkor is hatással legyen rád, amikor éppen nem utazol vagy búvárkodsz.

Búvárközpontunk számára fontos cél az is, hogy igazi találkozóhely, közösségi tér legyen a búvárkodás iránt érdeklődők számára. A nálunk illetve máshol tanult búvárok számára remek gyakorlási lehetőséget nyújt a tó. Mint TDI/SDI búvárbázis, nálunk megtalálsz mindent, amire csak szükséged lehet, bérelhetsz felszerelést, színvonalasak a felszíni létesítményeink is. Ha érdekel a merülési lehetőség, keress meg minket bátran!

Ha szeretnél többet tudni a TDI/SDI (Technical Diving International/Scuba Diving International) rendszerről, látogass el a www.tdisdi.com oldalra!