Skip to content

Óriáslépéssel egy új kalandba

Búvár és teknős

Búvárkodás. Sokak számára misztikus hangulatú szó ez. A tenger kékségére gondolnak, netán víz alatti felfedezőkre, és talán beugranak mindenféle kalandfilmek is, ahol a mélyben vártak kihívások a búvárokra.

A valóságban természetesen sok dolog máshogy működik. Lemerülni minden egyes alkalommal izgalmas, de egy jól képzett búvár számára kifejezetten biztonságos kaland. Nem a veszély miatt várjuk izgatottan, mi vár ránk odalenn, hanem azért, mert minden egyes alkalom hozhat valami újat, különlegeset. Egy nagy találkozást. Az oly kevés ember által látott víz alatti csodákat. Vagy egyszerűen csak a lebegés megunhatatlan érzését.

Bizonyára régóta motoszkál már benned a gondolat, „Mi lenne, ha?…” A lehető legjobb helyen jársz, ha búvártanfolyam végzésén töröd a fejed! Olvass tovább, ismerkedj meg velünk és ha elszántad magad, csatlakozz hozzánk! Mi nem átlagos búváriskola vagyunk, hiszen nálunk nem csak oktatóterem van, nem csak nemzetközi búvárminősítést szerzel, nem csak a felszerelést biztosítjuk, de van egy tó is a bázison, ahol gyakorolhatsz. Mindez Budapest szívében, egy SDI/TDI búvárbázison!

Csapatunk többnyire a Molnár János-barlangban dolgozó, rutinos búvárokból áll, akik igyekeznek minden tudásukat átadni számodra. Legyen a célod akár az, hogy kedvtelési búvárként gyönyörködj trópusi korallzátonyokban, vagy az, hogy a legképzettebb búvárokkal együtt indulj víz alatti expedíciókra, nálunk mindent megtalálsz ami ehhez szükséges. Végig tudunk kísérni az úton az első uszonycsapásoktól egészen a nagy mélységek világáig. Ha már úgy döntöttél, hogy búvárrá szeretnél válni, olvashatsz általános ismertetőt búvártanfolyamainkról, illetve az általunk kínált képzésekről. Ha a búvárkodáshoz kapcsolódó érdekességekre vagy kíváncsi, böngészd folyamatosan bővülő blogunkat. Ha csak gyakorolni, ismételni szeretnél, arra is van nálunk lehetőség.