Skip to content

Az SDI/TDI oktatási rendszer

Az SDI (Scuba Diving International) a világ egyik vezető búvároktatási szervezete. 1998-ban alapították a TDI (Technical Diving International) testvérszervezeteként.

A Scuba Diving International (SDI) egy búvárok oktatására és tanúsítására specializálódott szervezet, mely a Technical Diving International szabadidős ágazatába tartozik, azaz egy olyan szervezet, amely a technikai búvárkodás területén is tevékenykedik. Az SDI-t technikai búvárok alapították, ezzel lehetőséget adva a szervezetnek, hogy a szabadidős búvárkodás tanítását a technikai búvárkodás tapasztalatain keresztül végezze.

Az SDI arra összpontosít, hogy fejlessze és modernizálja a szabadidős búvárkodás oktatását, beemelve az új technológiai fejlesztéseket és kiemelve a biztonságot. A tanterv olyan struktúrában van kidolgozva, hogy a kezdőktől az oktatókig minden szinten segítse a búvárokat.

Azok a búvárok, akik részt vesznek az SDI szabadidős búvártanfolyamain, továbbhaladhatnak a Technical Diving International által kínált tanfolyamokon, melyek a technikai búvárkodás területére vezetnek.

Az MJLake Búvárközpont által hirdetett búvártanfolyamok sikeres elvégzése esetén a világszerte elismert SDI minősítő kártya birtokosa lehetsz! Ha még csak ismerkedni szeretnél a búvárkodással, a próbamerülés is jó lehetőség, illetve belevághatsz a kezdő búvár (PADI Open Water Diver) tanfolyamba. Természetesen haladó– és mentőbúvár tanfolyamot, elsősegélynyújtó képzést, vagy akár hivatásos merülésvezetői minősítést is szerezhetsz búvárközpontunkban.

Ha többet szeretnél tudni az SDI rendszerről, látogass el az tdisdi.com oldalra!