Skip to content

A haladó búvártanfolyam

MJLake roncs búvár

A kezdő szintű búvártanfolyam elvégzése feljogosít arra, hogy merülj a világ bármely pontján, meghatározott kereteken belül. Amennyiben szeretnéd tágítani a merülési lehetőségeidet, válaszd a haladó búvár tanfolyamot, ami felkészít néhány izgalmas, különleges merülésre.

A tanfolyam során öt Adventure (kaland) merülést kell végrehajtanod, mindegyik más területre koncentrál. Kötelező a Deep (mély) és a Navigation (navigációs) merülés, ezeknek köszönhetően magabiztosabban tájékozódhatsz a víz alatt, és a maximálisan elérhető mélység is 30 méter lesz a számodra. A további három Adventure merülést pedig magad választhatod ki. Csak néhány példa a népszerű, de izgalmas kalandot jelentő merülések közül: Wreck (roncs), Night (éjszakai), Boat (hajós) merülések. Ezeket a kalandmerüléseket akár egy túra keretén belül is végrehajthatod, tehát egyszerre tanulsz és szerzel élményeket.

Haladó búvárként, a tanfolyam sikeres elvégzése után azokra a túrákra is jelentkezhetsz, ahol ehhez a végzettséghez kötik a részvételt. Legyen az roncsszafari Egyiptomban, vagy mélyebb fal Horvátországban, a haladó búvárok számára új merülésekre nyílik meg a lehetőség.

A haladó búvártanfolyamra jelentkezés előfeltétele az kezdőbúvár minősítés megléte, illetve a minimum 12 éves életkor.

Költségek

A haladó búvártanfolyam ára: 45.000 forint, ami tartalmazza az elméleti képzést, illetve a tananyagot. Az elméleti képzés jellegétől függően választhatsz könyv illetve e-learning tananyag között. Tartalmazza a kártyadíjat is, de nem tartalmazza a merülések költségét.

10.000 Ft társas kedvezmény mindenki után, akit magaddal hozol!

A tanfolyam az általunk szervezett túrák valamelyikén végezhető el.

Kapcsolatfelvétel

Szeretnél többet tudni? Érdeklődj elérhetőségeinken!