Skip to content

Próbamerülés

Búvár Budapest Malom-tó
PADI próbamerülés

Ha még soha nem búvárkodtál légzőkészülékkel, ám szeretnéd kipróbálni a víz alatti kalandozás élményét, jelentkezz próbamerülésre. Ez az ún. intro- avagy próbamerülés gyakorlatilag egy rövid, az alapokra koncentráló tanfolyam, aminek a lényege az, hogy oktató felügyeletével a víz alá mehetsz a Malom-tó kristálytiszta vizébe. Célunk az, hogy ne csak rövidke kóstoló legyen ez, hanem igazi búvárélményt adó merülés. A helyszín könnyen elérhető, hiszen Budapest szívében található.

Ez a program az élményszerzésről, ismerkedésről szól. A felkészült hivatásos búvárok minden kérdésedre válaszolnak, minden segítséget megadnak. Így nem csak élvezed az első merülésedet, de ízelítőt kaphatsz is mindabból, miért érdemes a víz alá menni, és folytatni a tanulást búvárként. Jó lehetőség ez arra, hogy eldöntsd, szeretnél-e a későbbiekben magad is kezdő búvártanfolyamot végezni, hogy a világ bármely részén merülhess.

Az egy-két órás program elején megismerkedsz a légzőkészülékkel, majd ha úgy érzed, készen állsz a nagy kalandra, jöhet a merülés a tóban. A teljes felszerelést és a hivatásos búvár felügyeletét is biztosítjuk, tehát egy nagyon kellemes, nagyon biztonságos programban vehetsz részt. A Malom-tó sekély, ám tiszta, így teljesen védett körülmények között merülhetsz életedben először. Ráadásul nem egy medencében, hanem egy növények, halacskák által benépesített kis tó mélyén kalandozhatsz és csodálkozhatsz rá a felszín alatti világra. Nálunk nem kell kapkodni, sietni, hiszen minden egy helyszínen van: az oktatás, a merülés, itt tároljuk a felszereléseket is. Jöhetsz autóval vagy villamossal, hiszen csak a fürdőruhádat és a törülköződet kell hoznod, minden mást mi adunk.

Ez a program ajánlható a búvárkodáson még csak gondolkodó családtagjaid, barátaid számára. Akár egy kellemes programnak is kitűnő, ha szeretnél izgalmas, teljesen egyedi kikapcsolódást Budapest tömegközlekedéssel is megközelíthető pontján. Gyerekek vagy idősek is bátran belevághatnak, és életre szóló élménnyel gazdagodhatnak.

A Scuba Discovery programra jelentkezés előfeltétele a vízbiztonság. Minimális életkor: 10 év.

Költségek

A Scuba Discovery próbamerülés ára 20.000 forint, ami tartalmazza a felkészítést, kb. 20 perces merülést a Budapesten található Malom-tóban, illetve a felszerelés díját is.

Privát próbamerülés ára 30.000 forint, ami szintén tartalmazza a felkészítés, merülés, felszerelés díját.

Kapcsolatfelvétel

Szeretnél többet tudni? Érdeklődj elérhetőségeinken!