Skip to content

A Divemaster (merülésvezető) tanfolyam

Malom-tó Budapest

A szint, amitől kezdve hivatásos búvárnak mondhatod magad: a Divemaster minősítés. Ha szeretnéd, hogy szenvedélyed a hivatásod legyen, a merülésvezetői szint a belépőd a professzionális búvárkodás világába.

Sokan már a kezdő búvár tanfolyam elvégzése után arról álmodnak, egyszer ez a kedvtelés akár a munkájuk is lehet. Erre minden esély meg is van, mert a fokozatos tanulással el lehet jutni arra a tudásszintre, aminek birtokában már felkészülten jelentkezhetsz merülésvezetői, azaz Divemaster tanfolyamra. Hozz megfontolt döntést, mert más búvárok vezetése, felügyelete szép, ám felelősségteljes feladat.

Ha van már elegendő számú merülésed, rendelkezel Rescue Diver illetve a kapcsolódó Emergency First Response minősítésekkel, jelentkezhetsz a Divemaster képzésre. A fent említett felelősség miatt a jelentkezéskor mi is tájékoztatni fogunk arról, mivel jár ez a tanfolyam, és természetesen felmérjük, állsz-e már azon a szinten, hogy más búvárokat vezethess.

Az Divemaster tanfolyamon igen sok elméleti és gyakorlati képzésben lesz részed. Meg kell ismerkedned a merülésvezető feladataival, illetve mire jogosít fel ez a minősítés. Tanulsz a merülések szervezéséről, vezetéséről, a veszélyhelyzetek felismeréséről is, és természetesen felkészülsz arra, hogy hatékonyan reagálj bármilyen váratlan eseményre. Betekintést nyerhetsz a hivatásos búvárok életének mindennapjaiba. A Divemaster (DM) vagyis merülésvezető minősítés a világ bármely részén szívesen fogadott, ennek birtokában számos búvárbázison vállalhatsz munkát.

Ez a tanfolyam nagyon alapos tudással vértez fel, és sokan olyanok is elvégzik, akik nem akarnak főállású merülésvezetőként dolgozni. Egyszerűen azért vágnak bele, mert szeretnének többet tudni a búvárkodásról, szeretnének jobb búvárrá válni, és ehhez a Divemaster minősítés megszerzése kiváló eszköz. Ha még bizonytalan vagy a terveidet, elképzeléseidet illetően, keress meg minket bátran!

A Divesmaster tanfolyamon való részvétel alapfeltétele a 18 éves kor, illetve a Rescue Diver minősítés valamint a 24 hónapnál nem régebben végzett Emergency First Response tanfolyam.

Kapcsolatfelvétel

Szeretnél többet tudni? Érdeklődj elérhetőségeinken!