Skip to content

A Nitrox tanfolyam

Ez a továbbképzés az egyik leghasznosabb tanfolyam, amit érdemes egyből a kezdőbúvár tanfolyam vagy a haladó búvártanfolyam után elvégezni. A dúsított levegő vagy más néven nitrox egy olyan légzőgáz keverék, aminek a használata a kedvtelési búvárok számára is sok előnyt jelenthet. Különösen olyan túrákon élvezheted az előnyeit, ahol napokon át többet is merülsz sorozatban. Mivel egyre népszerűbb a nitrox használata, ma már a legtöbb búvárbázison tudsz ilyen légzőgázzal merülni.

A tanfolyam során megismerkedsz a nitrox légzőgázokkal, a korábbi tanfolyamaidon elsajátított élettani ismeretekre alapozva pedig megtanulhatod, milyen előnyei lehetnek a használatának. Az SDI Computer Nitrox búvár minősítés birtokában az egész világon jogosult leszel nitrox légzőgázzal töltött palackok bérlésére, használatára.

A tanfolyam egy napos, elméleti részből áll, illetve megtanulod a légzőgáz elemzést a gyakorlatban is. Előfeltétele a részvételnek a nyílt vízi búvár minősítés. A tanfolyamra 12 évnél idősebbek jelentkezhetnek.

Költségek

A nitrox tanfolyam ára 35.000 forint, ami magában foglalja a tananyagokat és a képzést. Nem tartalmazza a külföldi gáztöltés és merülés költségeit!

Különleges ajánlatunk

Amennyiben a kezdőbúvár tanfolyammal együtt jelentkezel a nitrox tanfolyamra, a két tanfolyam ára együtt csak 89.000 forint.

Kapcsolatfelvétel

Szeretnél többet tudni? Érdeklődj elérhetőségeinken!