Skip to content
Események betöltése

« Összes Események

Nyári OWD Tanfolyam

július 13 - július 14

Malom-tó Budapest

Bizonyára régóta motoszkál már benned a gondolat, „Mi lenne, ha?…” A lehető legjobb helyen jársz, ha búvártanfolyam végzésén töröd a fejed!  Mi nem átlagos búváriskola vagyunk, hiszen nálunk nem csak oktatóterem van, nem csak nemzetközi búvárminősítést szerzel, nem csak a felszerelést biztosítjuk, de van egy tó is a bázison, ahol gyakorolhatsz. Mindez Budapest szívében, egy SDI/TDI búvárbázison!

A tanfolyam időtartama: Online elméleti felkészülés küldött anyagok alapján, és 1 hétvégén keresztül (2 nap) gyakorlat a Malom tóban. Minden nap 8:00-16:00 között.

2 gyakorlat nap: 2024.07.13-07.14.

További információk: OWD Tanfolyam

Jelentkezés: info@mjlake.hu

A TDI/SDI Open Water Diver búvártanfolyam ára: 65.000 forint, ami tartalmazza az elméleti és védett vízi képzést, könyvet és tananyagokat, felszerelés bérlést.

A nyílt vízi merülések egyik lehetséges időpontja július 20-21. Dorogi tó. A hazai tavakban történő merülésre is jól felkészít a Malom-tó, illetve választhatsz például horvátországi vagy egyiptomi helyszínt is a vizsgára! A nyílt vizi merülések díja a választott helyszíntől függ!

Válj Te is búvárrá, ismerd meg a víz alatti világot!

Részletek

Kezdés:
július 13
Vége:
július 14
Honlap:
https://mjlake.hu/sdi-open-water-diver-tanfolyam/

Helyszín

Frankel 48
Frankel Leó utca 48
Budapest, 1023 Magyarország
+ Google Térkép